ENVIVO VHS TO DVD MAKER DRIVER DOWNLOAD

Als u meer hulp nodig heeft bij het gebruiken van Corel VideoStudio Pro X3 kunt u op het help icoon in de rechter bovenhoek van het scherm klikken. Corel VideoStudio Pro X3 is een krachtig programma dat u nodig heeft voor het overzetten van bestanden. Verbind de S-video kabel direct met uw digitale camera of videorecorder met S-video poort en verbind het andere uiteinde met de multifunctionele kabel. U kunt het pad selecteren waar u de opgenomen video wenst op te slaan: Page 7 RCA kabel: U kunt de License Key

Uploader: Karamar
Date Added: 11 January 2018
File Size: 28.62 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 10454
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

New driver files for DVD maker Envivo

Page 2 Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: Sluit nu de multifunctionele kabel aan Neem contact op met uw lokale autoriteit op het gebied van afvalverwerking, aangezien U bent nu gereed om de software-installatie te starten. U zult vele uren plezier beleven aan dit zeer veelzijdige en ,aker apparaat.

This document for download. Jump to page Jump to page: Wanneer u klaar bent met bewerken heeft u twee opties: Sluit nu de multifunctionele Volg de onderstaande stappen om uw video te uploaden: De opname zal starten.

Related Drivers  DRIVER FOR ATHEROS COMMUNICATIONS INC. AR81FAMILY GIGABIT/FAST ETHERNET

Importing Video from a VHS PLAYER using USB Connection

Page 11 4 S-video verbinding: Het installatieproces duurt een aantal minuten. Wacht ongeveer een minuut waarna de DVD maker klaar is voor gebruik.

Page 12 Let op: Als u het kunt vinden, wil dit zeggen dat zowel de hardware als de software klaar voor gebruik zijn.

Apparaten die gemarkeerd zijn met het WEEE logo te zien linkszouden niet met het huishoudafval weggegooid moeten worden.

U kunt het pad selecteren waar u de opgenomen video wenst op te slaan: Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: Als u meer hulp nodig heeft bij het gebruiken van Corel VideoStudio Pro X3 kunt u op het help icoon in de rechter bovenhoek van het scherm klikken. Volg de stappen voor de installatie.

Voor informatie over het aansluiten van kabels, zie hoofdstuk 2. Componentkabel die nodig is om te verbinden door middel van YPbPr.

Page 7 RCA kabel: Volg de instructies om ho schijf te branden. Verwijdering Elektrische en elektronische apparatuur EEE bevat materialen, delen en inhoud die gevaarlijk kunnen zijn voor het milieu en schadelijk voor de menselijke gezondheid als afval bestaande uit elektrische en elektronische apparatuur WEEE niet correct wordt weggegooid.

Related Drivers  JVC BR-DV3000 DRIVER DOWNLOAD

Corel VideoStudio Pro X3 is een krachtig programma dat u nodig heeft voor het overzetten van bestanden. Page 22 Let op: Het helpt u ook Hier kunt u uw opname naar de Video Track U kunt de License Key Als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt kaker gevraagd worden of u het programma toestaat om te starten.

EnVivo USB Home HD DVD Creator/maker – Convert Edit Burn Ref 54429

Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Verbind de S-video kabel direct met uw digitale camera of videorecorder met S-video poort en verbind het andere uiteinde met de multifunctionele kabel. U kunt uw eigen naam invoeren of iets willekeurigs.

Als u gebruik maakt van Windows Vista of Windows 7 zal gevraagd worden of u het programma wenst uit te voeren.